pondelok 22. júna 2015

Nákupy - DM, Müller, Hoffer, Ikea

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás pokračovanie nákupov v Rakúsku. O nákupe v Primarku ste sa mohli dočítať tu. Okrem Primarku sme pokúpili ešte nejaké drobnosti aj v iných obchodoch a po ceste späť sme sa zastavili v Ikea v Bratislave. Poďme teda na to!

DM



Nákupy v DM boli poskromnejšie, nakoľko zásoby kozmetiky doma mám nekonečné. Dokúpili sme v podstate to, čo bolo treba a po 3 hodinách v Primarku sa prejavila už aj únava, takže na zopár vecí som aj zabudla, hlava deravá :-) Inak DM ma veľmi príjemne prekvapila. Mali zaujímavé akcie, napr. Elmex pasty za 2 Eurá, sprchové mydla Ziaja 500 ml za 1,75 Eur a dokonca aj Labello Lip Butter bolo v akcii.

Müller


Nákup v Mülleri bol naozaj skromný ako vidíte. Okrem ešte niekoľkých Milka čokolád je to všetko. Ale musím sa priznať, že už sa veľmi teším na tekuté mydlo s vôňou čokolády a lesného ovocia, takú kombináciu som zatiaľ ešte u nás nevidela :-)

Hoffer


Nákup v Hofferi bola rýchlovka. Išli sme tam cielene po tento syr. Je to naj syr, aký som v poslednej dobe jedla a v tejto dóze sa ho ukrýva rovno 1 kg za super cenu 6 Eur. Ak by ste boli v Hofferi, rozhodne si ho na skúšku kúpte, je skvelý.

Ikea


Tak to by bolo všetko ohľadne nákupov v Rakúsku a sčasti aj na Slovensku :-)

A čo vy? Chodíte na nákupy do Rakúska? Aký obchod by ste mi odporučili?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára