pondelok 1. mája 2023

Toto si určite zabaľte do svojej kozmetickej taštičky!

 

Garnier plátenné masky

Konečne tu máme jar, pekné počasie, viac nás to bude ťahať von do prírody, na výlety a aj dovolenky. Či už pôjdete na predĺžený víkend, týždeň či dva sa zrelaxovať, vždy treba mať so sebou zbalenú aj kozmetickú taštičku s tými najnutnejšími produktami. A medzi nimi by nemala rozhodne chýbať ani pleťová maska! V ponuke je viacero druhov pleťových masiek, no pokiaľ ide o cestovanie, som zástancom plátenných masiek, ktoré sú vďaka svojmu baleniu absolútne vhodné do akejkoľvek  batožiny a aj ich aplikácia je najjednoduchšia.


Neviem či to máte aj vy tak, ale ja keď niekam cestujem a obzvlášť ak je to letecky, vždy mám po pristátí vysušenú pleť a popraskané pery. Niekedy mi stačí iba zmena prostredia na pár dní a hneď je to na mojej pleti vidieť a preto si vždy so sebou balím aj pleťovú masku.

A keďže mám veľmi rada značku Garnier, tak som si zo širokej ponuky masiek vybrala práve Garnier Skin Naturals Nutri Bomb vyživujúcu textilnú pleťovú masku, ktorá je vhodná pre suchú pleť. S obsahom mandľového mlieka na intenzívnu výživu pleti a s kyselinou hyalurónovou pre extra dávku hydratácie.


Garnier Skin Naturals Nutri Bomb

Garnier Skin Naturals Nutri Bomb maska s mandľovým mliekom má príjemnú sviežu vôňu, skvelé plátienko, ktoré dokonale sadne na pleť a drží ako pribité. Plátienko je napité dostatočným množstvom séra mliečnej konzistencie, sérum plátienko na pleti pekne drží, nekĺže po nej a vy môžete v kľude relaxovať. Podľa mňa toto je najpraktickejší spôsob pleťovej masky, lebo ju iba vybalíte z obalu a nanesiete na pleť.



Pre osviežujúci účinok môžete dať masku do chladničky a počas teplých letných dní bude takáto vychladená maska príjemne osviežujúca. Po odstránení masky na pleti ostáva ešte dostatočné množstvo séra, ktoré buď rozotriete a necháte vstrebať alebo jemne tampónikom z pleti stiahnete. Ja osobne nechávam zvyšok séra vstrebať do pleti.

Pleť je po použití tejto masky krásne napapaná, hydratovaná, vyživená, zdravo vyzerajúca, ale súčasne aj mierne lepkavá, pričom tento pocit na pleti chvíľku trvá pokiaľ sa sérum vstrebe. Mdlej a unavenej pleti dodáva osvieženie, rozjasnenie a je skvelá nielen na suchú pleť, ale vyhovuje aj mojej zmiešanej, nakoľko ju absolútne nezaťažuje. Podľa mňa bude skvelá aj v lete na pleť po opaľovaní.

Garnier plátenné masky právom patria k veľmi obľúbeným a dostupným, skvelá je aj kokosová varianta určená na rozjasnenie pleti. Širokú ponuku nielen plátenných masiek nájdete na stránkach Notina a je len na vás, ktorú si vyberiete, každopádne je najvyšší čas si urobiť zásoby na leto.


Používate plátenné masky? Ktorá je vaša obľúbená?







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára