streda 13. júla 2022

Vodeodolná riasenka za pár Eur?

Essence Maximum DEFINITION

 Leto máme v plnom prúde a aj keď sa nám na chvíľu ochladilo, čaká nás ešte veľa teplých a slnečných dní. Mnohých čakajú dovolenky pri mori či na horách, víkendové pobyty, kúpaliská a je to aj obdobie, kedy sa mení naša make-up rutina. Siahame po ľahších a menej krycích produktoch a našim najväčším kamošom sa stávajú vodeodolné riasenky. A jednu fakt vydarenú za pár Eur som objavila u značky Essence.

Essence Maximum DEFINITION vodeodolná riasenka pre objem

 

Táto kráska v modrom má názov Essence Maximum DEFINITION a ide o vodeodolnú riasenku, ktorá sľubuje dodať vašim riasam maximálnu dĺžku aj neskutočný objem.

 

Essence Maximum DEFINITION

 

Táto riasenka má umelý kartáčik, štetinky veľmi blízko pri sebe, ktoré sú zoradené od dlhších po kratšie. Flexibilná kefka so syntetickými vláknami dosiahne aj na najmenšie a najjemnejšie mihalnice v kútiku oka a dokonale ich predĺži. Veľmi ľahko a rýchlo sa s ňou pracuje, ma intenzívnu čiernu farbu a krásne oči zvýrazní.


Essence Maximum DEFINITION

Moje extrémne krátke a cez seba rastúce riasy neskutočne predĺži, oddelí a aj keď to na foto vyzerá, že má tendenciu zlepovať, nie je tomu tak. Foto som robila krátko pred jej spotrebovaním, takže už nebola v plnej kondícii, no i tak ešte fungovala fajn. Veľký objem nedodá, ale to ako riasy predĺži a drží bez pohnutia celý deň, mi vynahradí aj ten objem. Zvládne plač, kúpanie i morské vlny a to bez toho, aby sa rozmazávala či opadávala. A i napriek svojej vodeodolnosti sa celkom fajn odličuje, čo je tiež veľké plus.


Ak hľadáte fajn vodeodolnú riasenku a nechcete pri tom zaťažiť svoju peňaženku, Essence Maximum Definition rozhodne stojí za povšimnutie. Na stránkach Notina nájdete aktuálne širokú ponuku produktov určených na vodeodolné líčenie a tak si leto môžete užívať plnými dúškami aj s krásnym líčením, ktoré vám vydrží čo najdlhšie. A aktuálne prebieha na stránke Notina aj Summer Black Friday, tak sa rozhodne pozrite, čo pekné v zľave si pre vás pripravili.


Aké je vaša obľúbená vodeodolná maskara?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára