streda 31. marca 2021

Prvé tohtoročné novinky z dmky

 

Kým začiatok roka 2021 sa vo svete kozmetiky niesol ešte v pomalom móde a s novinkami to v drogériách nevyzeralo ružovo, mesiac február túto reputáciu napravil a kozmetické značky zahltili trh množstvom nových kozmetických kúskov, z ktorých nejedna novinka nenechala pravé kozmetické maniačky chladnými. I ja sama zopár týchto noviniek doma mám a už sa teším, ako vám ich v blízkej dobe predstavím, no dnes sa zameriame na to najzaujímavejšie za prvé dva mesiace roku 2021 v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko.  










 

Moje obľúbené sprchovacie produkty sa nedali zahanbiť a opäť je v ponuke viacero nových produktov, ktoré vedia sprchovanie spríjemniť. Takou odbočkou od klasických kúskov je rozhodne nová sprchovacia pena či sprchovacie a masážne mydlo od Balea. Veľmi zaujímavým kúskom sú aj  sprchovacie tablety BEN&ANNA. Ide 100 % prírodný slovenský produkt  s komfortným použitím, ktorý oceníte aj na cestách vďaka jeho jednoduchému použitiu - tabletu jednoducho vložíte do dlane, pridáte trochu vody a vzniknutou penou sa umyjete tak ako ste zvyknutý. Tablety na sprchovanie sú balené absolútne bez plastu, iba v papierovom vrecku so zip uzáverom, vďaka čomu sa udrží kvalita výrobku. 

 




 Niet nad dobrých pomocníkov pri holení a je skvelé, že okrem klasických dámskych jednorazových žiletiek či depilátorov sú v ponuke aj pomocníci na úpravu v oblasti bikín. Inak vôbec som netušila, že značka alverde, eos a Nivea má v ponuke výrobky práve na dámske holenie.





Starostlivosť o ruky je v tomto kovidovom období veľmi dôležitá a značka  Balea priniesla na trh viacero produktov, ktoré majú našim rukám dopriať potrebnú starostlivosť.












Aj naša pokožka si zaslúži našu pozornosť a na výber je z viacerých produktov či už univerzálnych na pleť i telo, v podobe mlieka, krému, oleja či vazelíny, ale aj špeciálne určených na problematické partie.
















Najväčšie množstvo noviniek som objavila v kategórii starostlivosť o pleť. Mňa osobne najviac zaujali novinky od značky L'ORÉAL Paris, ružový rad alverde či nové produkty od Garnier.



Netreba zabúdať ani na naše pery 😏


 
Určite nejedno ženské srdce by potešila takáto darčeková sada od značky alverde.









Pokiaľ ide o vlasové produkty, tak tu ma rozhodne zaujala nová melónová rada od Garnier, značka Mádara a táto veľmi šikovná špirála na baby vlásky od Balea.



V detskom oddelení som objavila takéto rozkošné antibakteriálne výrobky.







Ešte predtým, než prejdeme priamo na dekoratívku, vám chcem ukázať veľmi šikovných pomocníkov pri líčení od Real Techniques a ecotools. Značka trend IT UP má vo svojej ponuke aj sprej na urýchlenie schnutia laku, v dmke aktuálne zoženiete 3 čističe štetcov, dva v podobe spreja a novinku od Real Techniques v gélovej forme. Mne osobne ešte v dmke chýba mydlo na čistenie štetcov. A pokiaľ nie ste spokojní s vašimi riasami, v ponuke je aj HAIRBURST sérum na riasy a obočie.
 



Už teraz vám môžem sľúbiť, že v priebehu niekoľkých dní a týždňov sa môžete v oblasti dekoratívky tešiť na množstvo zaujímavých noviniek, ktoré vás rozhodne nenechajú chladnými. 
 


 Čo už ale v drogérii je a spôsobilo poriadne zemetrasenie, je nová maskara od Maybelline Sky High. Ani ja som neodolala, takže na recenziu sa môžete čoskoro tešiť. Okrem toho je v ponuke aj nová ceruzka na obočie a tekuté matné rúže Matte Ink. 


Existuje láska na prvý pohľad aj vo svete kozmetiky? Rozhodne áno, pretože keď som uvidela nové rúže od alverde z edície Diamond Kiss, bolo rozhodnuté a jeden z nich ihneď obohatil moju kozmetickú zbierku. Korona nekorona, rúška či respirátory, ja si radosť nenechám pokaziť 😀




A teraz jedna dobrá a jedna zlá správa. Dobrá ju, že vďaka značke Sportness majú radosť aj športovci, pretože v rámci limitky sú dostupné nielen chutné potraviny, ale aj pomôcky na cvičenie a to i vrátane malého batôžka s 3 gumami na cvičenie. Teraz celkom ľutujem, že som si ich nekúpila. Nemáte ich niekto doma? Akú s nimi máte skúsenosť? No a tá zlá správa je, že som tieto výrobky dnes objavila v dopredaji, takže ak vás niečo zaujalo, netreba s nákupom vyčkávať.







Nikdy ma neprestane fascinovať široká ponuka potravín v dmke vrátane čajov, štiav, smoothie či sladkostí.










 A na záver tu mám pre vás zopár šikovných a voňavých pomocníkov do domácnosti.



Časť mojich nákupov, pričom jeden je z eshopu počas akcie 30x bodov na výrobky do domácnosti. Takáto akcia by mohla byť častejšie 😀

Dajte mi vedieť v komentároch, ktorá z noviniek vás najviac zaujala, poprípade aká novinka vás v posledných mesiacoch najviac potešila.
 


2 komentáre:

  1. Veľmi pekný súhrn pár produktov od Garnier, Loreal som skúsila a som spokojná. Zaujali ma tie Real technic sady a štetce.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je krása, tý jo si tak říkám, že minimálně půl roku jsem ani v drogerii DM nebyla.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť