nedeľa 20. októbra 2019

Novinky z dmky - september 2019


Posledné novinky z dmky boli na blogu za máj a odvtedy ten čas neskutočne rýchlo zletel a ja som sa k ďalším novinkám už nedostala. Nie že by som do dmky nechodila, ale vždy to bolo narýchlo, kúpila som čo bolo treba a utekala som ďalej. Teraz po lete sa ale opäť chcem vrátiť k tomuto formátu a každý mesiac si užiť spoznávanie nových kúskov 😊 





Sprcháče sú moja najobľúbenejšia skupina, fascinujú ma tie vône, kombinácie, obaly, najradšej by som ich mala všetky doma. Už i tak mám ich zásobu obrovskú, ale vždy sa nechám zlákať nejakou novinkou, ktorá si získa moje srdce. Tentoraz je ním Balea You Are Berry Sweet Iced Strawberry krémový sprchový gél s jahodovou vôňou, jednoducho Sladký jahodový sen. Ide o limitku, takže ak ho chcete, treba hneď kupovať! Sprchovacie peny od Dove sú dostupné už v 4 prevedeniach, nové sprcháče má tiež značka Palmolive či alverde.




Už i značka biopha má svoje sprcháče a musím sa priznať, že kombinácie marhule s aloe vera ma fakt láka. Nové sprcháče má i značka Fa a teda ten dizajn obalov, to sa fakt vydarilo a aj keď je po lete, netreba zabúdať ani na gély alebo peny na holenie od Balea, ktoré sú v ponuke vo viacerých voňavých prevedeniach.






V oddelení s deodorantami som objavila viacero zaujímavých noviniek, no mňa osobne najviac zaujali deodoranty od značky Schmidt´s. Poslaním spoločnosti Schmidt's je vyrábať produkty, ktoré sú zábavné, dostupné a všeobecne prospešné. Tuhé dezodoranty využívajú jedlú sódu a horčík k neutralizovaniu nepríjemného zápachu a rozkladu potu. Ich krémová konzistencia je šetrná k citlivej pokožke a príjemne sa nanáša. Produkt osobnej hygieny je na báze rastlinných extraktov a minerálnych zložiek ako je horčík, sóda, jojobový olej, kokosový olej, zmes éterických olejov či hydratačný a zjemňujúci vitamín E. Ponuka dezodorantov je pestrá, či už ide o iskrivú vôňu bergamotu a limetky, podmanivú nežnú vôňu ruže a sladkastej vanilky, prípadne unisex dezodorant s hrejivým cédrovým drevom a borievkou. To istotne ocenia najmä muži. Nové deodoranty má aj Balea a pre mužov značka STR8.






Mydlá sú ďalšou kategóriou výrobkov, ktorej skúšanie ma nesmierne baví. Ak by som mala spomenúť moje najobľúbenejšie, tak sú nimi penové alebo tekuté mydlá od Balea. Krásna vôňa, plnia čo od nich potrebujem, pekne eliminujú zápach rúk a ešte majú aj rozkošné hravé obaly. Osobitnú kategóriu tvoria čistiace gély na ruky od Balea, ktoré sú skvelé na cestovanie, do kabelky, či si ich môžete zavesiť aj na kočík. Novinkou sú tekuté mydlá od značky Hello Nature, ktoré obsahujú 98,6 % prírodných zložiek, šetrne sa starajú o vašu pokožku, aby bola regenerovaná a hydratovaná. Novinkou sú aj mydlá od značky Kawar, ktoré sú predovšetkým určené na tvár a problematické časti tela. 


Pokiaľ ide o špeciálnu starostlivosť o tela, nové telové krémy či mlieka som tam nevidela, ale do oka mi padol alverde Telový kávový peeling. Kávové extrakty sú prospešné aj pre pokožku, vo vonkajšej forme majú omladzujúci a rozjasňujúci účinok na pleť. Pridaná morská soľ, vitamín E, sójový, mandľový či slnečnicový olej a ešte vitamín E sú hotovým pohladením pre vašu pokožku. Telový peeling počas nanášania pokožku hydratuje, zjemňuje a zanecháva ju nádherne voňavú. Tak toto musí voňať božsky!


O nožičky sa treba starať celoročne a táto letne ladená limitka od Balea je k tomu ako stvorená. Obsahuje olejový gél na nohy, ľahkú penu na nohy, olejový peeling na nohy, masku na nohy, krém na nohy a sprej. Všetko je z radu Balea Pink Pineapple a mali by voňať po ananáse.





Prejdime na pleť a tu je tých noviniek naozaj neúrekom. Značka biopha sa posunula o krok ďalej a ponúka už aj výrobky určené na pleť v podobe krémov na tvár či čistiacich masiek. Balea má opäť množstvo nových masiek, či už klasických alebo plátenkových. O značke Himalaya dlhšie nebolo počuť a ani som nevidela nejaké novinky, no teraz ma zaujali ich čistiace gély na tvár. A ak by som mala spomenúť môj tohtoročný objav, tak je ním rad L´Oréal Hyaluron Specialist + HA a to denný, nočný a očný krém. Už dlho moja pleť nevyzerala tak dobre ako teraz, čo používam túto fantastickú trojku. Rozhodne sa oplatí do nich investovať!





Asi najviac noviniek v rámci pleti som zaznamenala u značky Nivea, tá toho teraz akosi strašne veľa vychŕlila a mňa osobne najviac zaujali čistiace pleťové oleje.




Balzamov na pery nie je nikdy dosť a preto Balea prináša stále nové a zaujímavé kúsky. ebelin má množstvo užitočných pomocníkom a jedným z nich je aj novinka v podobe uteráčika na čistenie pleti. Ja osobne mám podobný výrobok z ali a funguje skvele, najmä na špirály, ktorých odličovanie je založené na mokrom odličovaní teplou vodou. A z pleťovky si môžete vybrať nejaké kúsky aj u značky Natura Siberica.




V dmke majú veľký výber suchých šampónov od Batiste. Ja osobne som zatiaľ skúšala iba mini balenie Cherry, ale na vytvorenie recenzie rozhodne potrebujem  plné balenie. Nivea má novinky aj v rámci vlasovej kozmetiky a ide o 3 druhy stylingových primerov na vlasy, ktoré fungujú na rovnakej báze ako podkladový mejkap. Vďaka nemu sa vlasy nepoškodia pri kontakte s teplom, a uľahčí sa ich styling. Navyše budú vyživené a hydratované. Vlasový primer môžete zaradiť do svojej vlasovej rutiny alebo ho používať iba pred stylingom. A ani Schwarzkopf sa nedá zahanbiť a má nové šampóny na vlasy z radu Schauma.






Množstvo noviniek nájdete aj v oddelení starostlivosti o zuby. Sú tu nové značky a nové druhy pást na zuby a to i vrátane bielenia. Nie až tak novinkou, ale skôr výrobkom, ktorý nedávno rozvíril debatu na viacerých fórach, je Dontodent elektrická zubná kefka Sonic Power. Mnohí ju prirovnávajú k oveľa drahším kúskom a veľmi si ju chvália, takže je jasné, že zaujala i mňa. Dontodent elektrická zubná kefka Sonic Power predstavuje pokročilú technológiu pre jemné a efektívne čistenie zubov. Pri viac ako 31 000 vibráciách za minútu vytvára cirkulačný efekt zmesi zubnej pasty-vody-slín. Vzhľadom k vysokej frekvencii pohybu je zubný plak účinne odstránený nielen zo zubov, ale tiež hlboko medzi zubami. Rôzne čistiace programy, časovač, nastaviteľná intenzita a ďalšie benefity robia zubnú kefku cenným spoločníkom - doma aj na cestách. Veľmi reálne nad jej kúpou uvažujem, môže to byť aj fajn tip na vianočný darček a pokiaľ ju niekto z vás máte doma, určite mi napíšte do komentu, ako ste s ňou spokojní.





Mám tu niečo málo aj z detského sveta. Podbradníkov nie je nikdy dosť a navyše ak sú tak rozkošné, ako tieto. Značka Hipp je u nás obľúbená a prišli na trh aj s takýmito rozkošnými baleniami výrobkov. A v detskom oddelení nájdete aj množstvo sprcháčov od Balea a určite nie som jediný dospelák, ktorý by kľudne po týchto kúskoch siahol na vlastné použitie.




Už sa nám pomaly obchody zapĺňajú vianočnými balíčkami, o ktorých budem písať ale niekedy inokedy, každopádne ja som objavila tieto dve rozkošné kozmetické sady, ktoré sú skvelým tipom na darček.






Dekoratívku začnem asi s tou najväčšou novinkou, ktorá už v blogosfére zarezonovala. Z dmky odchádzajú značky Rimmel, Bourjois a Max Factor a s tým súvisí dopredaj ich výrobkov a veľké zľavy. Osobne ma to trošku mrzí, lebo každá z týchto značiek má vo svojej ponuke aj veľmi vydarené kúsky, na druhú stranu sa teším, čo si dmka pre nás namiesto nich pripraví. V rámci šumov som začula, že by Catrice mal mať väčší stojan, tak uvidíme. Veľký výpredaj je aj u značky 183 DAYS by trend IT UP. V rámci polročnej výmeny svojej kolekcie je množstvo produktov v zľave vrátane nanukového lesku na pery, o ktorom som vám na sociálnych sieťach písala. A menší výpredaj má aj samotná trend IT UP a jej novinky by mali byť už aktuálne dostupné na predajniach aj online shope. 












Najviac dekoratívnych noviniek som objavila u Catrice. V spolupráci s Momou vybrali ich naj produkty, s ktorými by ste mali docieliť perfektné líčenie. Nové sú však rúže a rozhodne ma línia Demi Matt nenechá chladnou a jeden so mnou pri najbližšej návšteve dmky poputuje domov. Majú však aj krásny box líceniek, nádherné paletky rozjasňovačov, nové chválené umelé mihalnice, nové balenie obľúbeného tekutého korektoru či veľmi pekné laky na nechty. Mňa osobne ale najviac potešilo rozšírenie odtieňov HD Liquid Coverage o dva nové odtiene. I keď je v zahraničí ich farebná škála širšia, aj tie dva nové odtiene sú na naše pomery výhra.






Zaostávať v novinkách nemôže ani Essence. Objavila som nové rúže na pery, veľmi peknú paletku očných tieňov či kontúrovaciu paletku, ktorá má nádherné studené tóny, úplne dokonalé pre bledulky. 











Zaujímavé dekoratívne kúsky som objavila aj u značky Dermacol, Revolution či trend IT UP


Nové vône dostupné v dmke


Rozkošnejšie kúsky do vlasov som už dlho nevidela



Nemôžu chýbať ani jesenné dekorácie





Aj domácnosť môže byť voňavá, farebná, veselá či eko


A v tomto období plnom chrípok sa každý čajík hodí


A na záver môj nákup, ktorý je trošku dovolenkovo ladený, nakoľko som začiatkom septembra odlietala do Egypta.

Dúfam, že sa vám novinky z dmky po dlhšom čase páčili a dajte mi vedieť, či vás tento formát stále baví.

Ktorá novinka vás najviac zaujala?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára