nedeľa 17. marca 2019

Novinky z dmky - február 2019


Už máme pomaly polovicu marca za nami a ja som ešte na blog nepridala februárové novinky z dmky. Ach jaj, nestíham, ale môže za to najmä chrípka, ktorá zasiahla vrátane mňa celé moje okolie a všetci sme ležali v horúčkach. Už je konečne lepšie a aj keď trošku s meškaním, predsa len tu tie novinky pre vás mám. A že ich nebolo málo! Bola by škoda sa s vami o ne nepodeliť 😊






Začnem mojim najobľúbenejším oddelením a tým sú sprcháče. Objavila som staronový kúsok od Balea a na nete som už videla aj jarné novinky a máme sa teda na čo tešiť 😊 Množstvo nových sprcháčov má aj značka Dove a ja som zatiaľ objavila iba levanduľové prevedenie, ktoré som si doteraz nikdy nevšimla. Tiež pozorujete návrat ílu v plnej sile? Mám pocit, že značky sa predbiehajú v tom, ktorá bude mať skôr a viac výrobkov s obsahom ílu a tak hneď niekoľko značiek prišlo na trh so sprcháčmi práve s ílom. Zatiaľ som v dmke objavila iba tieto nové od Nivea, ale viem ešte o minimálne dvoch ďalších značkách. No a Palmolive tiež nezaháľa a má pár noviniek v ponuke, len je škoda, že v dmke nemajú aj prevedenie Coffe Love.



V sprche ešte chvíľu ostaneme. Od značky ebelin som objavila peelingovú špongiu na tvár s aktívnym uhlím a v ponuke je aj telový peeling od značky Botanica Slavica a EZO, ktorý je s minerálmi z mŕtveho mora.




Pokiaľ ide o naše rúčky, tak značka Balea má hneď dve novinky a to tekuté mydlá s pumpičkou a rozkošný čistiaci gél na ruky Sweety s ovocnou vôňou. A od značky FeelEco som objavila tekuté mydlo s panthenolom.



Značka treaclemoon má v ponuke nové voňavé telové mlieka a ako novinku som objavila značku Bioturm, ktorá má tiež vo svojej ponuke telové mlieko, ale aj pleťový krém, zinkovú masť či krém so striebrom.  


 

V rámci starostlivosti o pleť som najviac noviniek objavila u značky Nivea. Či už ide o nové krémy, novú detox masku alebo ružovú micelárku s pleťovým gélom. Čo hovoríte na micelárky od Garnier? Podľa mňa patria k tým lepším, ktoré sa dajú bežne zohnať v drogérii a ja osobne aktuálne testujem novú modrú a teda, tá sa fakt vydarila, tešte sa na článok 😊





Prejdeme na kategóriu vlasy a tu sa chvíľu pristavíme, lebo tých noviniek bolo vážne neúrekom. Značka Schwarzkopf v rámci línie got2b má v ponuke nový suchý šampón na vlasy vo sviežom jarnom zelenom dizajne. Značka Balea mala vždy v ponuke množstvo výrobkov na vlasy, či už zo základnej ale aj profesionálnel línie. Medzi aktuálne novinky patrí šampón a kondicionér s aloe vera. A novinkou je aj Garnier Botanic Therapy šampón a kondicionér Coco Milk&Macadamia na suché a hrubé vlasy. To musí voňať božsky 😊







Vidieť toľko Batiste suchých šampónov pokope, to je riadna podívaná! Ja som doteraz skúšala iba Cherry v cestovnej verzii a ešte stále naň nemám utvorený názor, či áno alebo nie. Akú máte skúsenosť s Batiste vy? Značka Nature Box má nové výrobky na farbené vlasy s obsahom granátového jablka. Syoss má nové suché šampóny, micelárny šampón s kondicionérom a veľmi zaujímavým kúskom od tejto značky je aj maskara na vlasy. A od Schwarzkopf som objavila aj tieto zaujímavé farby na vlasy.





A jedem dál. Širokú ponuku výrobkov na vlasy má aj značka Africa Organics. V ponuke dmky sú aj výrobky na vlasy od značky Ziaja a musím sa priznať, že od Ziaja mám toho celkom dosť vyskúšaného, ale na vlasy som ešte nič nemala, tak by som to mala zmeniť a niečo zaujímavé vyskúšať. Značka Balea má vo svojej ponuke aj šampón proti lupinám z radu Professional a Elseve šampón na vlasy proti žltým tónom Color-Vive.





Značka Taft má v ponuke novinky v podobe spreja pre vôňu a lesk vlasov, nezaťažujúci lak na vlasy a suchý sprej na vlasy. Nový suchý šampón má aj Balea, ale nejde o klasický suchý šampón, ale o  suchý šampón v pene Lovely Flower. Tak to je zaujímavá kombinácia, fakt ma láka! Ani Nivea sa nedá zahanbiť a má novinku v podobe tvarovacích sprejov na vlasy. A ak hľadáte nejakú rozkošnú kefu na vlasy, tak značka ebelin ich má niekoľko v ponuke. 



Pokiaľ ide o ochranu pred potom, tak som objavila nové deodoranty od značky Pur Eden a antiperspiranty od Garnier. Čo sa týka Pure Eden, tak v ponuke nájdete aj rôzne toaletné vody.




Nielen v lete, ale aj v zime sa musíme venovať našim nôžkam. V ponuke sú viaceré kúpeľové soli na nohy, či od značky alverde alebo EZO. A značka Balea má vo svojej ponuke aj gélové vložky do topánok, ktoré prinášajú komfort pre voľný čas, šport a prácu. 




Ako nositeľka kontaktných šošoviek a okuliarov viem veľmi dobre oceniť každého pomocníka v tejto oblasti. V dmke zoženiete ich privátnu značku Visiomax, ktorá je orientovaná práve na túto oblasť. Už dlhšie používam ich roztoky na kontaktné šošovky, ktoré hravo konkurujú tým drahším z lekárne. Teraz som u značky Visiomax objavila aj vlhčené utierky na čistenie okuliarov či rozkošnú handričku, ktorá tiež dopomôže k ich čistote. A v ponuke majú aj kvapky do očí. Máte s nimi skúsenosť?





Odkedy som sa stala hrdou krtsnou mamou môjho malého krstniatka, detské oddelenie už pre mňa nie je tabu a rada sa tam kochám výrobkami pre najmenších, ktoré majú často tak rozkošné obaly a zaujímavé vône, že i ja osobne by som najradšej mala všetky doma a veru niekedy sa neubránim a nejaký ten detský sprcháč so mnou putuje domov 😊







Tentoraz som objavila množstvo zaujímavých noviniek aj v mužskom svete. Či už ide o farby na vlasy, deodoranty, telové mlieko či starostlivosť o pleť.



Pokiaľ ide o starostlivosť o domácnosť, tak v dmke môžete najnovšie objaviť aj novú značku Chistee, ktorá ponúka čistiace prostriedky novej generácie, 100% prírodné a 100% rozložiteľné. A od značky Profissimo zoženiete aj sieťky na pranie prádla. 




Viem, že značka Max Factor má teraz množstfvo zaujímavých noviniek, no ešte vo februári v našej dmky mali vystavené ako novinky iba špirálu a ceruzky. Značka 183 DAYS by trend IT UP má vo svojej ponuke aj rôzne druhy kvapiek, ako korekčné, stmavujúce, zosvetlujúce a tiež rôzne typy podkladových báz. Inak už som  na nete videla nový sortiment, ktorý snáď dorazí aj k nám  a teda máme sa na čo tešiť, minimálne po vizuálnej stránke. Značka Dermacol má zas v ponuke nové rúže na pery vo viacerých krásnych odtieňoch. 



Novinky nájdete aj u značky Rimmel v podobe maskary, paletky očných tieňov či liniek. A novinkami sa to hmýri aj u značky Essence či Catrice, u ktorých došlo k jarnej výmene sortimentu a z noviniek som zatiaľ objavila iba nové laky na nechty a korektor. 




Dermacol má v ponuke vynovený make up, v dmke konečne zoženiete aj legendárne umelé riasy Ardell a ak si dofarbujete obočie, tak v ponuke je aj takáto sada na jeho farbenie. 






Dneska tu mám pre vás aj veľmi špeciálnu kategóriu s doplnkami. V oddelení pri lakoch a kozmetických štetcoch som objavila značku Parsa a ich špeciálny čistič štetcov, ktorý sa dá použiť tromi spôsobmi. Od značky ebelin som objavila rozkošnú tyrkysovú manikúru, ktorá je skvelým typom aj na cestovanie a mini hubky ala beauty blendre, ktoré môžu byť skvelé na očné okolie. A od Parsy som objavila ešte veľmi praktické cestovné balenie miniatúr, do ktorých si môžete preliať svoje obľúbené produkty. 







Pokiaľ hľadáte niečo dobré a zdravé pod zub, dmka vás nikdy nesklame 😊





A čo som si nakúpila tentoraz. Okrem vecí potrebných do domácnosti či pre moje krstniatko som v dmke objavila aj tento rozkošný vak na chrbát, ktorý tam na mňa musel čakať. Bol odložený úplne na spodnej poličke, predpokladám, že asi ide ešte o pozostatok letnej limitky, no to mne vôbec nevadí, pretože vyzerá super a boli sme si jednoducho súdení 😊

A na záver ešte jedna super info. Nedávno som na online shope dmky objavila možnosť osobného odberu zásielky vo vybranej dm predajni, ktorý je spoplatnený sumou 1,99 €.

Zaujali vás februárové novinky? Ktorá je podľa vás najzaujímavejšia?

6 komentárov:

  1. Drvivú väčšinu týchto produktov registrujem v DM už nejaký ten mesiac, ale značka Pur Eden je pre mňa veľkou neznámou, tie deodoranty by mohli byť dobré, musím sa po nich poobzerať keď budem v meste.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dmka má po Slovensku veľa predajní a ja tam chodím zväčša iba raz mesačne, nemám to až tak po ruke, takže možno v iných dmkách je to, čo ja zaraďujem k novinkám už staršia záležitosť. Ale som rada, že som ťa zaujala aspoň značkou Pur Eden :-)

      Odstrániť
  2. Novinky nemám ráda, vždy mě to stojí plno peněz! :D
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My hovor, ja by som si najradšej všetko vzala domov a otestovala, ale to by som asi nič iné potom nerobila a peňaženku by to zruinovalo :-)

      Odstrániť