pondelok 14. januára 2019

Garnier Pure Active zlupovacia maska



Ako majiteľka zmiešanej pleti trpím na čierne bodky a rozšírené póry, preto ma novinka v podobe Garnier Pure Active zlupovacej masky proti čiernym bodkám s aktívnym uhlím nadchla a bola som zvedavá, ako u mňa obstojí. Vďaka aktívnemu uhliu prírodného pôvodu a kyseline salicylovej pomáha odstrániť čierne bodky spôsobené nečistotami ako je prach a maz. Maska Pure Active 3v1 s aktívnym uhlím pleť zmatňuje, uvoľňuje póry a redukuje čierne bodky. Spĺňa to čo sľubuje aj na mojej pleti?



Maska sa nachádza v čiernej plastovej tube o objeme 50 ml. Dokážete si z nej ľahko vytlačiť potrebné množstvo produktu bez toho, aby ste ňou plytvali.

 

Maska je čiernej farby, má výraznejšiu, pre mňa osobne pánsku vôňu a gélovo-lepkavú konzistenciu. Na pleť sa nanáša ľahko a po nanesení má jemne chladivý efekt. Aplikujem ju v primeranom množstve na T-zónu, najlepšie po sprche či kúpeli, kedy sú póry rozšírené a nechávam pôsobiť do zaschnutia. Na návode je uvedené 20 minút, ale pokiaľ maska nie je dostatočne zaschnutá, nechávam aj dlhšie. Keď je na dotyk už úplne suchá, jemne ju z pleti sťahujem. Nie je to vôbec bolestivé, dá sa strhnúť pekne v celku bez toho, aby sa trhala.


Žiaľ, na mojej zmiešanej pleti extra účinky nevidím. Ani nemám póry prečistené, ani ma nezbavila čiernych bodiek. Keď ju strhávam vidím, ako poberie z pleti drobné chĺpky, šupinky a čierne bodky akoby iba povytiahne, ale ostávajú stále tam. 


Sami vidíte, že po stiahnutí na tej maske takmer nie je nič vidieť. Čo ale hodnotím kladne, tak zbavila ma odumretých kožných buniek  a po jej použití je pleť jemnejšia, hladšia a matnejšia. 

Cena tejto masky sa pohybuje okolo 5 Eur a to že na mne neúčinkuje na 100% neznamená, že vám nemôže vyhovovať, takže treba vyskúšať na vlastnej koži a uvidíte. Ja som svoj boj proti čiernym bodkám teda nevyhrala, ale nevzdávam sa a hľadám ďalej niečo, čo mi na ne pomôže 😀

Používate zlupovacie masky? Čo vám najlepšie pomáha v boji proti čiernym bodkám?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára