pondelok 25. septembra 2017

Frais Monde Thermal Spa Water


Termálne vody rovnako ako micelárky už nejaký ten piatok patria medzi veľmi obľúbené výrobky a priznám sa, že aj ja som im trošku prepadla. Označenie termálna nenesie iba tak! Nejde o obyčajnú vodu v spreji, ale o ozajstný poklad priamo z hlbín zeme. Táto voda je obohatená o síru, sodík, draslík, sulfát, vápník, železo, horčík, uhličitany a kremičitany. Takéto zloženie má jedine termálna voda, ktorá preteká cez minerálne podložie hôr. A práve tento typ termálnej vody používa vo svojej kozmetike aj značka Frais Monde, ktorú zoženiete na stránkach Elnina

 Frais Monde Thermal Spa Water



Je skvelé, že značka Frais Monde má vo svojej ponuke termálnu vodu i samostatne v spreji a vďaka tomu si môžeme užíva priamo jej zázračné účinky. Ja mám síce iba malé 50 ml balenie, dá sa povedať kabelkové, ale na druhú stranu je takéto balenie super na cestovanie a ja som sa rozhodla, že so mnou poputuje na dovolenku. Už teraz môžem prezradiť, že to bolo moje najlepšie rozhodnutie, aké som pri balení kozmetiky urobila!

  

Dizajnovo je to veľmi vydarený kúsok, páči sa mi kombinácia bielej a modrej, úplne sa mi to k tomuto výrobku hodí. Ide o vodu v spreji, pričom má veľmi jemný rozprašovač, vďaka ktorému vytvára jemnučkú hmlu, ktorá vás ihneď schladí a osvieži. Kľudne si ho môžete dať do chladničky a máte super pomocníka na osvieženie.

Využitie termálnej vody je nekonečné a perfektne to vystihla Veronika na stránke Selfina. Ja sa chcem ale podeliť s mojou dovolenkovou skúsenosťou s týmto výrobkom. Na dovolenke sa mi stali dva prúseri, veď to by som nebola ja, aby sa mi dačo nezadarilo. Že som to trošku na slniečku prehnala a zľahka sa spálila, tak to sa stane, najmä ak som celé leto poriadne nikde nebola a nemala som žiaden poriadny základ na opaľovanie. Takže ako pomocník na spálenú pokožku, jej skľudnenie a najmä osvieženie je táto termálna voda skvelá. 


Ale ten druhý prúser, tak k tomu sa my veru ťažko priznáva, lebo ako blogerka som mierne pohorela. Brať si na dovolenku opalovák, ktorý som nemala doma odskúšaný bola najväčšia blbosť na svete a určite sa niečomu podobnému vyhnite. Počas májového výletu v Škótsku som si kúpila okrem iného aj olej na opaľovanie od značky Malibu. A tak som si ho zobrala do Turecka, celá šťastná ako ho tam otestujem a poriadne vyskúšam a súčasne budem chránená pred slniečkom a ono to dopadlo akosi inak. Na tele ešte v pohode, ale po aplikácii na tvár po nejakej dobe som cítila jemná pálenie a pritom navonok bolo všetko v pohode. Najskôr som si myslela, že asi mám nejakú reakciu na morskú vodu, ale časom som prišla na to, že to robí ten nešťastný opalovák. Tvár som si stále oplachovala a pocit pálenie stále pretrvával. A vtedy som si spomenula na Frais Monde termálnu vodu a šup s ňou na tvár. Ani popísať neviem, aký to bol príjemný pocit. Nie že by ma tvár prestala páliť ako kývnutím čarovného prútika, ale nastala jemná úľaha a pocit osvieženia. Odvtedy išiel opalovák bokom, tvár som si pravidelne opachovala vodou a na osvieženie a celkové ukludnenie pleti som používala termálnu vodu a s jej pomocou do 2 dní bola moja pleť fit. 


Už teraz ľutujem, že mám jej malé balenie, rozhodne sa oplatí investovať do plného balenia. Zoženiete ju bežne na stránkach Elnina, kde je aktuálne ale vypredaná, takže si nastavte stráženie produktu, aby ste boli mailom informovaný o jej naskladnení. A keďže je táto voda taká super a je základom všetkých výrobkov od Frais Monde, kozmetika tejto značky rozhodne stojí za vyskúšanie.

Pre mňa je Frais Monde Thermal Spa Water objavom tohto leta!

A čo vy? Používate termálne vody? Ktorá je vaša naj?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára