piatok 21. novembra 2014

DM box už aj na Slovensku! Hurááááááá!!!!

Ahojte!

Pokiaľ sledujete zahraničné blogy tak viete, že v okolitých krajinách už nejaký čas je k dispozícii DM box. O čo ide? Ide o box plný lákavých produktov, ktoré ostávajú tajomstvom v hodnote viac ako 18 € za úžasnú cenu 5 €. K dispozícii bude od pondelka 24. 11. 2014 od 8:00 hod. na webovej stránke www.dm-drogeriemarkt.sk.
 
 Keď som sa o týchto boxoch dozvedela, sem tam som napísala na FB DM drogérie, či nebude aj u nás a vždy bola odpoveď negatívna. Teraz sme sa však dočkali a aj my budeme mať svoj DM box. Pre mňa je to taký malý predvianočný darček, lebo tieto boxíky bývajú fakt namakané a veľmi dlho som sa naň tešila. Takže určite v pondelok nezabudnite navštíviť stránku DM, aby ste získali ten svoj!!!!

Okrem toho si DM pre nás pripravila pár drobností, ktorými si môžeme spríjemniť nadchádzajúce vianočné dni.

Profissimo košíčky na muffiny 24 ks, cena 1,95 Eur

 
Profissimo servítky, cena od 1,19 Eur



Profissimo sviečky, cena od 2,95 Eur
S Vianocami súvisí aj nakupovanie darčekov a aké by to boli Vianoce bez kozmetiky? Myslím, že pre nás ženy asi nemysliteľné a preto si DM pre nás pripravila aj nádherné vianočné balíčky plné voňavej kozmetiky :-) Ich zoznam nájdete tu.

A na záver tu mám pre vás ešte jeden tip. Garnier na stránke  http://www.testovanie-garnier.sk/web/ uverejnil výzvu, v rámci ktorej hľadá tváre kampane farieb na vlasy Olia od Garnier. Tak ak chcete zažiť niečo výnimočné, poprípade vyhrať krásne ceny, určite sa prihláste :-)




 A čo vy? Budete pokúšať šťastie o DM box? Aký je váš názor na rôzne boxíky?





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára