sobota 9. augusta 2014

Spotrebované 4

Ahojte!

Pomaly sa mi nakopilo zopár výrobkov, ktoré svoju púť u mňa skončili, tak si dneska dáme článok so spotrebovanými produktami. Poďme na to!


Sprchový gél Duschdas s vôňou Pink Kiss bol veľmi príjemný, pokožku nevysušoval, hydratoval, krásne voňal po lesnom ovocí. Jeho jediná nevýhoda je, že vôňa rýchlo vyprchala a nedá sa zohnať u nás na Slovensku. Bližšie si o ňom môžete prečítať tu. Už teraz mám v zásobe nový a to s vôňou vanilky :-)

Balea sprchový gél - kvetinka patrí medzi letné novinky a hneď si ma získal nielen svojím rozkošným balením, ale aj nádhernou letnou vôňou. Bližšie o ňom si môžete prečítať tu. Keby sa dal zakúpiť v plnom balení, hneď by som si pár kúskov ukoristila.

A opäť tu máme Baleu a tentoraz ide o šampón na vlasy s vôňou vanilky. Bol fajn, vlasy sa po ňom nemastili, boli lesklé, hydratované a mali objem. Mňa zatiaľ ešte žiaden šampón od Balea nesklamal, som s nimi veľmi spokojná. Konkrétne tento bol limitovaná edícia, čo je škoda, hneď by som si ho opäť kúpila. Určite však možno zohnať iný, Balea má stále nejaké zaujímavé limitky, aktuálne by to mal byť šampón s vôňou zeleného jablka.   

Nivea Diamond Volume som mala iba vo vzorkách a to šampón i kondicionér. Keďže som tých vzoriek mala niekoľko, používala som túto radu dlhší čas a som naozaj príjemne prekvapená. Šampón i kondicionér krásne voňajú, vlasy sú po umytí nádherne lesklé, vyživené a hlavne majú objem, ale naozaj super objem. Stáva sa mi, že keď si večer vlasy neofénujem, tak ráno vyzerajú rozstrapatené a neupravené. S týmto šampónom majú krásny objem a formu, som naozaj veľmi spokojná a hneď, ako domíňam moje zásoby, si túto radu zakúpim.



A opäť Balea! Čo už so mnou, jednoducho Baleu zbožňujem :-) Konkrétne ide o tekuté mydlo s vôňou broskyne a nektarinky. No uznajte, tomu sa vážne nedalo odolať. Ide o náhradnú náplň o objeme 500 ml a cena je okolo 1,40 Eur. Konzistencia je krémová, vôňa je nádherná, letná, rúčky sú po umytí krásne voňavé a hydratované. Určite kúpim opäť, pokiaľ je ešte v ponuke.

Prostriedok na umývanie riadu značky Pur aj s obsahom kalcia bol super, patrí medzi naj, aké sme kedy mali doma. Krásne voňal, ruky hydratoval, perfektne penil, odstraňoval mastnotu, jednoducho radosť s ním riad umývať. Kúpim opäť.

Avon telový sprej s čerešňovým kvetom bol fajn. Krásne čerešňovo voňal a bol príjemným osviežením. Celkovo tieto spreje mám veľmi rada a vždy skúšam nové vône. A keď je v akcii, dá sa zohnať aj za 1,50 Eur, čo je super cena.


Colgate Sensitive Pro-Relief patrí medzi naj pasty, ak nie je rovno najlepšia, akú som kedy mala. Veľmi mi pomohla a kúpim si ju opäť. Venovala som jej samostatný článok

B-komplex forte od spoločnosti Generica bol pre mňa príjemným prekvapením už v tom, že ide o slovenskú spoločnosť. Vôbec som ju totižto donedávna nepoznala, pričom ponuka ich výrobkov je široká. Tento výrobok mi odporučili v lekárni a za 100 tabliet som platila 3,27 Eur, čo je podľa mňa fajn cena. Obsahuje všetkých 8 esenciálnych vitamínov skupiny B vrátane kyseliny listovej a vitamínu B12. Ide o výživový doplnok, ktorý sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy a odporúčaná dávka je 1 tableta denne.

A nakoniec tu máme odličovacie tampóny a to hneď dvoje. Prvé sú z Tesca a patria medzi moje najobľúbenejšie. Sú fajn, nie sú zbytočne hrubé a drsné a ani moc tenké, takže sa netrhajú. Druhé sú z Kauflandu a i keď sú o niečo drsnejšie než tie z Tesca, tiež sú celkom fajn.

A čo vy? Čo ste v poslednom čase spotrebovali?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára