štvrtok 29. augusta 2013

Dermacol - Mimoriadna akcia – 8 € pre všetkých

Ahojte!
Asi sa to už blogovým svetom prehnalo, ale Dermacol  má teraz špeciálnu akciu -Mimoriadna akcia – 8 €  všetkým existujúcim aj novo registrovaným zákazníkom teraz pripíšu na účet kredit 8 € s platnosťou 3 dni od jeho pripísania. Táto mimoriadna akcia trvá od 1/8 do 15/9.
odkaz :  http://www.dermacol.sk/klub-krasy
Keď som videla podobnú akciu pred časom na ich českej stránke, dúfala som, že niečo podobné bude aj u nás. A dočkali sme sa. Len čo mi prišiel mail ohľadne tejto akcie,veľmi som sa potešila a vrhla na nakupovanie.I keď mám toho doma strašne veľa, sú veci, ktoré som od Dermacolu dlhšie chcela vyskúšať.V mojom nákupnom košíku teda skončili :
LIP SEDUCTION LIPSTICK 02 - je to asi najznámejší odtieň Lip Seduction. Má krásnu neutrálnu farbu, ktorá sa hodí úplne každému. Veľmi ľahko sa nanáša na pery, má krémovú textúru a je hydratačný.Ale úplne úžasné na ňom je jeho balenie.Je to môj prvý rúž s klikacím systémom, ktorý považujem za veľmi praktický,nakoľko sa vám nestane,že sa vám rúž ocitne bez vrchnáka a teda vám nič nezašpiní.Som s ním veľmi spokojná a ešte pokukávam po odtieni 03.
AROMA RITUAL SHOWER GEL – BLACK CHERRY - ide o sprchový gél s vôňou čiernej čerešne. Sprchý gél ma gélovú konzistenciu a veľmi príjemne vonia. Pokožka je po ňom svieža a vláčna. V čase,keď som uskutočnila objednávku bolo ku gélu aj telové mlieko. Mám veľmi rada tieto kombinácie a to gél aj mlieko rovnakého druhu.
AROMA RITUAL BODY LOTION – BLACK CHERRY je telové mlieko, ktoré vonia rovnako neodolateľne ako sprchový gél. Chráni moju pokožku pred vysušením a zároveň ju pekne hydratuje.S oboma výrobkami som veľmi spokojná a myslím, že sú prípadne pekným darčekom pre niekoho blízkeho.
Moje hodnotenie všetkých troch výrobkov Dermacol je teda 5/5 a skutočne môžem len odporučiť.
A nezabudnite využiť ich prebiehajúcu akciu.:-)
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára